Om Bins

VORES HISTORIE

Om Bins

Webshoppen www.bins.dk startede i 2006, som en grossitvirksomhed til fødvare branchen, og siden da har vi udvidet forretningen til andre brancher. Ønsker du at handle, forespørge eller bare skrive en besked, så kan du kontakte os på mailen info@bins.dk. Vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen.

HISTORIE

www.bins.dk er en del at firmaet QFS ApS, som er et handelsselskab, der leverer varer til den skandinaviske service-, konsumerings- og fastfood branche.

Fordelene ved at vælge Bins.dk som samarbejdspartner og totalleverandør er mange. Vi kan tillade os at køre med lav dækningsgrad pga. vores omkostningspolitik og webshop. Vi tilbyder nogle af Danmarks laveste priser, fordi vi har optimeret vores forretningsprocessor, der gør, at mange overflødige omkostninger er sparet væk og kommer vores kunder til gode. Derfor kan Du f.eks. bruge mindre tid på prisundersøgelser og bruge din tid på vigtigere ting. Når Du handler hos os, giver vi dig dét, Du forventer: Varer leveret til tiden, god service og den bedste pris. Vi sætter kunden i centrum, i alt hvad vi gør, og hos os får Du kun personlig betjening, selv på vores webshop. Vi lægger vægt på det personlige forhold til vores kunder, og det kan vi, fordi vores medarbejdere er motiverede, innovative og engagerede.

Kvalitet, Service og Leveringssikkerhed

Bins.dk kører en meget stram omkostningspolitik, der gør at vi har nogle af Danmarks bedste priser på vores produkter. Med mange års erfaring i branchen garanterer vi også et af Danmarks bedste netværk og distributionskanaler. Vores produktsortiment omfatter fødevare- og engangsartikler og spænder fra rengøringsartikler og fastfood emballage - til plastposer, toiletpapir og sække til affald, rengøring og detail. En væsentlig del af produktsortimentet kommer fra andre selskaber i hele Europa, som vi har et nært og langvarigt samarbejde med. Vores salgs- og distributionskanaler er fint forgrenede. Ved hjælp af vore samarbejdspartnere inden for transportsektoren er vi til daglig landsdækkende med leverancer fra producent til kundens leveringsadresse.

Hvorfor Bins.dk?

Din virksomhed bør vælge Bins.dk leverandør, da Du dermed vil få levering af produkter til markedets bedste priser. Hos os er der intet, der står med småt. Bestil gratis, ingen risiko og betal 7 dage efter levering.

Vi fokuserer på internettet og omkostningsminimering og kan derfor leve med lav dækningsbidrag på vores produkter. Vi tilbyder nogle af Danmarks laveste priser kun fordi vi har optimeret vores forretningsprocessor, hvilket gør, at mange overflødige omkostninger er sparet væk, og dette kommer vores kunder til gode. Vi kører ikke i dyre biler og kræver derfor ikke det dobbelte af hvad et produkt bør koste.

Vi garanterer en hurtig og billig levering. Ved bestilling over vores hjemmeside sparer man penge – det kan alle se på denne hjemmeside.