Ofte stillede spørgsmål

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

FAQ

FAQ

1. Kan jeg hente varerne på adressen?

Dette er ikke muligt da vi ikke selv administrere lageret, hvorfor du kun kan modtage varerne med posten.

3. Hvem kan betale pr. faktura?

Du kan bestille pr. faktura, hvis du repræsenterer et A/S, et ApS eller en offentlig virksomhed/institution. A/S eller ApS skal have eksisteret i minimum 2 år. Virksomheden skal være beliggende i Danmark. Personligt ejede virksomheder og enkeltmandsvirksomheder kan ikke få leveret pr. faktura.

5. Kan private købe?

Shoppen er primært beregnet til virksomheder, men privatpersoner kan også handle her.

7. Kan jeg få en vareprøve?

Vi sender gerne vareprøver til virksomheder, send os derfor et forespørgsel via e-mail med varenr. samt leveringsadressen. Det er dog ikke alle vare vi kan sende vareprøver af.

9. Hvilket produkt passer sammen?

Hvis der er nogle produkter i butikken som passer sammen, så er disse angivet med varenr. nederst på produktbeskrivelsen.

11. Hvis jeg ikke betaler, hvad sker der så?

Vi er en meget forstående virksomhed, som giver mulighed for virksomheder til at betale pr. faktura uden videre. Hvis en virksomhed ikke betaler efter 7 dage sendes den første rykker på 100 kr. Hvis betalingen ikke er sket efter 3 rykker sendes fakturaen videre til inkasso uden varsel. Det er meget omkostningsfyldt for os, når virksomheder ikke betaler deres regninger og beder derfor virksomheden om at kontakte os hvis der skulle opstå problemer. Vi driver ikke forretning vha. rykker eller gebyrer, og vi er ej interesseret i at sende virksomheder til inkasso.

14. Kan jeg få rabat?

Som udgangspunkt plejer vi ikke at give rabat, da vores priser er helt i bund. Men bestiller du over 1 palle er vi til at forhandle med. Send os derfor en e-mail med din forespørgsel.

2. Hvor længe varer det fra jeg har bestilt til jeg modtager varerne:

Vi bestræber os på at sende varerne samme dag og har du bestilt inden kl. 12 sender vi varerne samme dag. Du skal derfor regne det tager 2 arbejdsdage. Hvis pakken er blevet meget forsinket beder vi Dem sende os en mail, så vi kan igangsætte en eftersøgning.

4. Hvad er fragtprisen?

Vi har valgt at gøre det nemt for kunden ved at sætte en fast fragtpris på 50 kr. inkl . moms. Du kan dog slippe for at betale fragt ved at købe for over 500 kr. inkl. moms.

6. Kan jeg få varerne i mindre mængde end angivet?

Vi er en en gros virksomhed, der sælger store mængder til små priser. Det ville være for omkostningsfuldt at sælge i mindre mængder både for kunden og for os. Vi har derfor valgt at ikke sælge i mindre enheder end angivet.

8. Hvad betyder my?

My bliver typisk brugt i plastposer/sække, der angiver styrkeforholdet i produktet. Jo højere my desto højre belastning kan produktet tåle.

10. Kan den offentlige købe vare via EAN?

Det offentlige kan købe pr. faktura med 7 dags betaling. Når varerne købes skal man blot vælge type i rulle-menuen som offentlig. Derefter er der en ny boks hvori CVR samt EAN nr. skal angives. Vi sender fakturaen direkte til kommunen uden yderligere besværligheder.

12. Sender I til udlandet?

Vi kan desværre ikke leveret varer til udlandet, herunder Færøerne og Grønland