Fragt og levering

Fragt og levering

Hurtig information

  • Alle priser er inkl. moms, og inkl. afgifter
  • Gratis levering ved køb over 500 kr. inkl. moms
  • Fast fragt på 50 kr. ved køb under 500 kr. 
  • levering 2 arbejdsdage
  • Ingen dankortgebyr
  • Virksomheder kan købe pr. faktura (læs her

  

Levering:

Vi efterstræber at levere indenfor 2 arbejdsdage efter ordremodtagelse. Levering sker fragtfrit ved køb over 500.- inkl. moms, inkl. evt. afgifter. Ved køb under 500.- inkl. moms tillægges et fragtgebyr på 50 kr. inkl. moms Vi kan desværre ikke levere varer fra e-butikken til udlandet, herunder Færøerne og Grønland

 

Priser:

Alle vore priser er inkl. moms og inkl. evt. statsafgifter. Ordrer optages til de på leveringstidspunktet gældende priser. Vi tager forbehold for eventuelle prisjusteringer samt ændringer i produktspecifikationer, afgiftsændringer, force majeure, leveringsvigt, udsolgte varer, tryk- og billedfejl.

Betaling: 
Følgende betalingsmetoder modtages i denne butik: 
Dankort

Visa
Visa Electron
Mastercard
JCB
American Express

Bankoverførsel

Betaling pr. faktura*

Betaling via EAN 

Vi tager ikke gebyrer for betaling med dankort/kreditkort  

Bemærk at at betaling via bankoverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen, læs mere her

*Hvem kan betale pr. faktura 

Du kan bestille pr. faktura, hvis du repræsenterer et A/S, et ApS eller en offentlig virksomhed/institution. A/S eller ApS skal have eksisteret i minimum 2 år.  Virksomheden skal være beliggende i Danmark. Personligt ejede virksomheder og enkeltmandsvirksomheder kan ikke få leveret pr. faktura.

– Vi levere kun til den adresse som er angivet i CVR registret, dvs. vi sender ikke til personlige adresser eller andre leveringsadresser end virksomhedens adresse.

– Vi forbeholder os ret til at afvise en anmodning om at sende varer uden yderligere begrundelse.

Handler du ikke for et A/S, ApS eller en offentlig virksomhed, vil vi naturligvis fortsat meget gerne handle med dig, men i så fald beder vi dig venligst betale med dankort/kreditkort. 

 
  

 

Sikkerhed:  

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Her har du nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem (som bins.dk). Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit Dankort misbruges med brug af pinkoden. 

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem og altså heller ikke www.bins.dk. Betalingen for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.bins.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Fortrydelsesret:

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på hos os, Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

 

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen kan sendes til:
Bins.dk – QFS
Vigerslevvej 298
2500 Valby

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset

 Al returnering skal aftales med Bins’s ekspedition, således at der er afsat ressourcer til at modtage varerne. I modsat fald kan Bins.dk nægte modtage pakke.

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Udfyld venligts returformularen her